Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

 

Mirela Nemtanu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
3,165 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
14
Donații

Sunt nascuta vara – si ca atare indragostita de anotimpul asta. Este anotimpul soarelui, a vacantelor, a plecatului la munte sau la mare, a incarcarii pozitive.

Este momentul taberelor noastre de vara!

Ingrijirea holistica pe care o acordam pacientilor nostri are in vedere suportul medical, psihologic, spiritual si social – acordat atat pacientilor si familiilor lor. Pentru copii, o parte din suportul social acordat vizeaza una din activitatile noastre preferate – pe care o realizam de 16 ani – organizarea taberelor de vara pentru copiii HOSPICE. De 5 ani aceste tabere sunt organizate si langa Bucuresti, pe langa taberele care se organizeaza la mare si la munte.

Cu totul, organizam 5 saptamani de tabere de vara prin care 250 de copii ajung sa vada marea poate pentru prima oara, sa respire aer curat de munte si sa se distreze alaturi de prietenii si familia lor. Ajung sa mai uite un pic de problemele lor, prea multe si prea grele pentru varsta lor.

 

Copiii HOPICE…sunt speciali. Sunt copiii nostri pacienti, care poarta stigmatul unei boli incurabile; dar sunt si copiii pacientilor nostri, cei care au pierdut pe cineva drag la noi (mama, tata, frate, sora) sau ale caror aceste rude apropiate sunt internate la noi.

 

Ajuta-ma sa contribuim la a le oferi o vara mai frumoasa.

Vreau sa imi daruiesc ziua de nastere pentru strangerea de fonduri necesare derularii acestor tabere de vara.

 

Pentru ca nu uita – sanatosi sau bolnavi, toti copiii asteapta cu aceeasi neradbare vacanta de vara!

Ca atare nu astept cadouri – iti multumesc anticipat pentru urarile tale si te invit sa imi faci cel mai frumos cadou posibil – o donatie pentru sustinerea taberelor de vara ale copiiilor HOSPICE.

Orice suma conteaza, iar pentru mine personal va conta gestul tau de sustinere.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

14 Donații

20 Jul 2018

Anonymous

215 RON
La multi ani, Mirela! Multa admiratie pentru sufletul tau mare!
19 Jul 2018
La multi ani, suflet frumos!
18 Jul 2018
17 Jul 2018
17 Jul 2018
La mulți ani!
17 Jul 2018
Dragă Mirela, Echipa FR & Com din Bucuresti si Brasov iti spune La multi aaaaaaaaaaani! huuuuugs
17 Jul 2018
La multi ani cu satate, bucurii si impliniri!
17 Jul 2018
La multi ani, suflet frumos!
17 Jul 2018
La multi si frumosi ani!
16 Jul 2018
Multa putere si mult zambet pentru binele oferit cat mai multor beneficiari Hospice Casa Sperantei multi ani inca!
04 Jul 2018
La multi ani minunata Doamna! Va admir si va multumesc pentru determinarea, bunatatea, zâmbetul si eleganta cu care faceti minuni pentru cei greu incercati de soarta.
01 Jul 2018

Mache

50 RON
La multi ani si tabere frumoase!
30 Jun 2018
Multa veselie si joaca!
29 Jun 2018