Alerg pentru Hospice Casa Sperantei la SkyRun 2013

 

Vlad Lutic Fundația HOSPICE Casa Speranței

42% Complete
210 RON
Donations raised
500 RON
Target
2
Donations

Rămân consecvent în încercarea mea de a ajuta pe cei năpăstuiţi de soartă şi cu ocazia participării la SkyRun voi continua să strâng fonduri pentru Hospice. Deşi construcţia din cartierul Plumbuita este într-un stadiu avansat mai sunt necesari destul de mulţi bani atât pentru finalizare cât şi pentru dotarea cu echipamente medicale sau asigurarea funcţionării zilnice în bune condiţii.

Pentru că acest concurs are loc pe 7 decembrie, a doua zi după Moş Nicolae, haideţi să umplem ghetuţele Hospice şi ale viitorilor pacienţi cu donaţii.

Mulţumesc.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (7 decembrie 2013). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul tău va ajuta mulți pacienți ingrijiti de HOSPICE Casa Speranței. Ne bazăm pe generozitatea ta și a susținătorilor tăi pentru a termina constructia centrului de ingrijiri paliative HOSPICE Ca

 

2 Donations

Felicitari si mult succes! Ma bucur sa facem parte din aceeasi echipa pentru strangerea de fonduri. :D
27 Nov 2013
Succes!
19 Nov 2013