Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

 

Lena Diaconu Fundația HOSPICE Casa Speranței

25% Complete
500 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
8
Donations

Pentru ca nu vreau sa va pun in dificultate in ceea ce privește cadoul pentru ziua mea ... am decis sa va ajut prin a va sugera sa donați banii cu care doreați sa îmi luați o floare sau o carte sau ...o excursie exotica :) copiilor incercati de o boala nemiloasa numita CANCER, pacienți in Casa Sperantei pentru a le da șansa sa se bucure de vara, de soare, de zile frumoase alături de părinții lor in tabăra de vara de la Adunatii Copăceni.

Diferenta este făcută de gesturi mici facute din suflet când tot mai mulți ne unim sa dăruim .


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

8 Donations

Iubesc bunatatea ta! La multi ani!
22 Jul 2018
22 Jul 2018

Iuliana Pasol

30 RON
Dar din dar se face RAI! O mie de vorbe un ban nu face, asa ca ....am trecut la Fapte! Ele fac diferenta! La multi ani scumpa mea, misiune nobilă.....Îndeplinită! Cu mult, cu puțin....nu contează.....
22 Jul 2018
La multi ani si felicitari pt gest!
22 Jul 2018
...in loc de felicitare si mare imbratisare
22 Jul 2018
22 Jul 2018
La multi ani sanatosi si fericiti!!
21 Jul 2018
21 Jul 2018