Imi daruiesc ziua pentru pacientii HOSPICE

 

Adrian Iacob Fundația HOSPICE Casa Speranței

5.75% Complete
575 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
5
Donații

Bun regăsit dragul meu prieten,

Astăzi împlinesc 50 de ani de viață și… cu această ocazie vreau să îți fac o mărturisire iar mai apoi să îți cer o FAVOARE (Te rog citește până la capăt iar mai apoi dă-mi un feedback instantaneu, în felul în care VEI SIMȚI TU că trebuie să mi-l dai).

... Toată copilăria mi-am dorit să merg într-o tabără, la Iași, la munte, la Ciric (50Km de localitatea în care m-am născut), oriunde ar fi fost…  dar mai ales…  la mare!

Părinții mei nu erau săraci, munceau din greu, dar venitul nu le permitea (deși și-o doreau) să mă trimită într-o tabără.

Într-o excursie de o zi sau două, pe aici, prin apropiere (Cetatea Neamțului, Humulești sau Cetatea de Scaun, la Suceava), am mai fost!

Dar în tabară…  abia la finalul clasei a VIII-a, am reusit  să ajung și eu la mare!

Îmi amintesc și acum senzația de bucurie pe care am trăit-o în momentul când am simțit nisipul cald al plajei din Năvodari sub tălpile picioarelor… Cât de fin și moale era…

Apoi întalnirea cu marea a fost… dragoste la prima vedere!

Ce a urmat în acele 14 zile de tabără, în care noaptea dormeam la cort, ziua săream în valuri și ne bălăceam în apă precum rațele, iar serile le petreceam încercand să cucerim ACEA fată care îmi era dragă, în diverse feluri, nu se poate descrie în câteva cuvinte…

Ce pot spune cu certitudine însă e faptul ca acea primă vacanță nu a constituit doar un VIS împlinit, ci o oportunitate de a vedea viața și dintr-o alta perspectivă…

Astfel că atunci, la 14 ani, mi-am spus că trebuie să fac tot ce îmi stă în putință pentru a oferi valoare, pentru că DOAR oferind valoare poți primi ceva in schimb…

Iar toată perioada de adolescență, până la vreo 20 de ani, focusul meu a fost de a acumula, de a AVEA! (cunoștințe, diplomă, bani…)

Mai târziu, pe la 30 de ani, mi-am spus: Ok! E timpul sî mă gandesc la întemeierea unei familii, să am un copil și să FAC astfel încât să nu ducă lipsă de nimic…

…Iar Dumnezeu mi-a ascultat ruga și a făcut din mine alesul celei mai frumoase femei care mi-a dăruit cel mai frumos și minunat copil, Isabella!

La 40 de ani, urmând sfatul unui lider celebru, mi-am spus că vreau să FIU schimbarea pe care o doresc în lume (în lumea mea și a familiei mele, bineînțeles!)…

După o facultate de stomatologie neterminată urmată de 18 ani de antreprenoriat (cu momente de cumpană înainte și după 2008), am ales să schimb mediul de activitate din offline, în online…

EI BINE, AM AJUNS ȘI LA 50 DE ANI!

Ce simt este ciudat! Nu mai simt ce simțeam la 40 de ani, ci aș putea spune că mă simt mai tânăr și mai plin de viață ca la 30! Este ca și cum aș fi întinerit în ultimii 10 ani!

… Iar în timp ce capitolul vârstei de 50 de ani, din Jurnalul vieții mele, încă nu este scris, pot spune că ȘTIU cu siguranță despre ce va fi…

… despre a DĂRUI!

Pentru că SECRETUL vieții împlinite este ceea CE FACI si CE DĂRUIEȘTI din tot ce acumulezi (sau ai acumulat).

… A dărui din TOT ce viața, Dumnezeu, oamenii pe care îi cunosc sau pe care nu am avut ocazia sa îi cunosc vreodată…

Astfel că … TE INVIT să nu aștepti să ajungi la 50 de ani pentru ai susține pe acei copii sănătoși sau bolnavi care așteaptă cu aceeași nerăbdare cu care am așteptat-o și eu (poate că și tu), o vacanța de vară!

NU AU, NU POT, dar toți copiii de la HOSPICE Casa Speranței care suferă de boli incurabile, își DORESC o vacanță de vară!

HOSPICE are în îngrijire de 26 de ani pacienți adulți și copii ce suferă de boli incurabile (NE-Dorite)...

Cu siguranță că sănătoși sau bolnavi, TOTI copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară…

Să viseze, să își facă planuri, să râdă și să se bucure, la urma urmei, de… bucuriile copilării!

“Coincidența este felul lui Dumnezeu de  rămâne anonim!”

Mă bucur pentru că am aflat de HOSPICE – o asociație de oameni cu suflet mare care se ocupă de îngrijirea cu profesionalism și dăruire a copiilor și adulților care trăiesc cu o boală incurabilă, oferindu-le servicii specializate pentru ei și familiile lor.

Anul acesta (ca și în anii anteriori) - organizează 5 tabere pentru micii lor pacienți, dar și pentru copiii pacienților lor mai în vârstă…

Iar EU mi-am propus să îi ajut!

Știu însă că (ca și atunci când eram copil) NU POT  face acest lucru singur… (Atunci îi rugam pe parinți… Din păcate, unul dintre ei a plecat de 11 ani printre stele, iar celălalt… e bine. Poate fi și mai rău, dar îi mulțumesc și îi sunt recunoscător lui Dumnezeu!)…

Mai știu însă că împreună putem să le oferim acestor copii, care trec prin situații dificile, UN MOMENT de viață împlinită, de bucurie…

Orice donație contează, iar pentru micuții pacienți vacanța, la care vei contribui și tu, va însemna o vară de normalitate în care să se bucure și ei de copilărie, dar poate să o retrăiești și tu!

… Și pentru că tema taberelor este “Academia Eroilor”, imaginează-ți că poți fi și tu UNUL dintre eroii care redau acestor copii mai puțin norocoși o scurtă secvență de COPILĂRIE!

Așadar, dacă te macină cumva gândul despre … 'Ce CADOU mi-ai putea oferi? TE ROG din suflet ca acesta să fie DOAR o donație pe această pagină….

Pentru că așa cum spunea și părintele Nicolaie Steinhart, doar “Dăruind vei dobândi!”

 

Îți mulțumesc!

Cu prietenie si recunoștință,
Adrian Iacob

 

P.S. Tot ce trebuie să faci acum este să apeși butonul verde de mai jos, să alegi suma pe care vrei să o donezi, să îți introduci datele (dacă vrei să o faci în nume anonym imaginația ta cu siguranță va inventa ceva!:) ) și să alegi modalitatea prin care vrei să faci această donație.

P.S. 2 Încă o dată MULȚUMESC pentru acest Cadou și… nu uita…

… Ești la un click distanță de o donație care va aduce o bucurie în viața unui copil care nu are norocul altora!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

Aceste tabere de vară sunt deja un eveniment de tradiție, au loc de 16 ani și fac parte din suportul holistic pe care îl oferă HOSPICE. De cinci ani, sunt organizate tabere și în București și anual 250 de copii beneficiază de experiențe unice alături de echipa HOSPICE.

Împreună putem să le oferim copiilor care trec prin situații dificile un moment de respiro. Orice donație contează, iar pentru micuții noștri pacienți va însemna o vară de normalitate, în care să se bucure de copilărie. Pentru că tema primei tabere este “Academia Eroilor”, puteți fi voi eroii care le redau copilăria!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

Anonymous

300 RON
21 Aug 2018

Anonymous

50 RON
La mulți ani cu sănătate, Adrian și felicitări pentru minunata inițiativă! Sa fie cu succes și cu dorințe împlinite
20 Aug 2018
20 Aug 2018
Un gand bun pentru un om adevarat! Doamne ajuta la toata lumea!
20 Aug 2018
16 Aug 2018