Andrea Sitarova - Fundația HOSPICE Casa Speranței

World Wide Runners

2,228 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
15 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Suntem patru alergatori, Andrea Sitarova, Daniela Ciskova, Silvia Pintilii si Sergiu Machidon, uniti de dorinta de a ajuta si de a putea oferi celor ce au nevoie, un sprijin si o viata mai buna. Cu totii ne dorim o schimbare in mai bine a lucrurilor din jur, iar cel mai bun moment pentru a incepe sa facem asta este ACUM! Noi am inceput! Vom alerga pe data de 5 octombrie pentru HOSPICE Casa Sperantei, iar donatiile vor fi folosite la echiparea primului centru de servicii paliative integrate din Bucuresti!

Fii alaturi de noi cu orice mic ajutor financiar, gand pozitiv sau incurajare!

-----------------------------------------------------------------

We are four runners, Andrea Sitarova, Daniela Ciskova, Silvia Pintilii and Sergiu Machidon, united by the desire to help and offer those in need, support and a better life. We all want a change for the better of the things surrounding us, and the best moment to start doing that is now! We’ve already started! We will run on October 5th for HOSPICE Casa Sperantei, and the funds will be used for equipping the first integrated palliative care center in Bucharest.

Support us with any little financial help, positive thinking and encouragement!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

15 Donatii

05 oct 2014
03 oct 2014
02 oct 2014
01 oct 2014
Good luck
30 sep 2014
29 sep 2014
Way to go World Bank!
28 sep 2014
Putin pentru noi inseamna mult pentru altii!
25 sep 2014
Good luck!
25 sep 2014
24 sep 2014
Felicitări colegilor de la BM pentru implicarea în această inițiativă umanitară.
24 sep 2014
Good luck with the run! I will think of you.
24 sep 2014
Keep up the good work Andrea.
23 sep 2014
19 sep 2014
19 sep 2014