Ce nu ne doboara ne face mai puternici, dar cand avem sprijinul celor din jur suntem cei mai puternici!

 

Ana Maria Neag Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Niste suflete de ingerasi nu trebuie sa fie uitati niciodata.

Aproape toti punem pret pe haine de firma, vacante exotice, masini de lux etc. Insa sunt putini oamenii care se gandesc si la cei fara speranta, fara aceste posibilitati. Pe zi ce trece cancerul se apropie tot mai mult de noi. Poate pe noi ne-a ocolit insa nu toti suntem asa de norocosi. Alerg pentru ca noi suntem norocosi si speram sa ii ajutam pe cei mai putin norocosi decat noi. Haideti sa le aducem zambetul pe buze copiilor care au nevoie de noi si sa fim alaturi de familial lor.

Alerg pentru HOSPICE, sa creem o lume mai colorata, mai sanatoasa!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate – cel mai mare număr de alergători care susțin o cauză nobilă în competițiile de alergare din România. Vrei să ne ajuți să stabilim acest record? Dacă vrei să alergi pentru HOSPICE te poț

 

1 Donații

Niciodata nu am simtit ca pot cheltui cativa banuti in mod atat de folositor. Sunt alaturi de aceasta fundatie atat cu sufletul cat si fizic, participand la maratonul organizat in Bucuresti, 4-5 Octombrie 2014.
18 Sep 2014
Ana Maria Neag : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Ce nu ne doboara ne face mai puternici, dar cand avem sprijinul celor din jur suntem cei mai puternici!