Alerg pentru a darui zambete pline de speranta

 

Claudia Neciu Fundația HOSPICE Casa Speranței

72% Complete
360 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare, om drag!

Linia de start, ma asteapta si de data aceasta pe 14.10.2018 la Maraton Bucuresti, pentru a transforma km alergati in sprijin pentru micii si marii pacienti ai HOSPICE Casa Sperantei, diagnosticati cu boli grave.

HOSPICE Casa Sperantei, ofera neconditionat alinare, atentie, iubire, speranta, zambete, respect pacientilor, prin ingrijirea medicala de specialitate, gratuita.

Imi doresc sa pot inlocui lacrima pricinuita de boala intr-un zambet plin de speranta.

Daca iti doresti acelasi lucru, vom face echipa impreuna, una antrenata in fapte bune.

Eu voi alerga, iar tu vei dona cat vei dori.

Orice suma este importanta.

Hai la fapte bune inainte!

Te imbratisez cu drag si iti tare multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

6 Donații

Iulian-Dumitru

100 RON
De ziua mea din inima pentru ei
28 Oct 2018

Eu

50 RON
Si acum alaturi de ei...
12 Oct 2018

Eu

50 RON
Vreau sa ajut.
07 Oct 2018

Colegii

100 RON
Suntem si noi alaturi de tine pentru aceasta cauza.
26 Sep 2018

Angelica Ispas

40 RON
Împreună pentru o lume mai bună. Succes în tot ceea ce faci.
24 Sep 2018
Felicitari si tine-o tot asa!!!
22 Sep 2018
Claudia Neciu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru a darui zambete pline de speranta