De ziua mea imi doresc sa strang fondurile necesare amanajarii coltului "Beauty and Care"

 

Cristina Darabont Fundația HOSPICE Casa Speranței

5.2% Complete
130 RON
Donations raised
2,500 RON
Target
2
Donations

Imi doresc ca pe 6 decembrie pacientii HOSPICE sa ajunga sa se realaxeze in coltul "Beauty and Care" din centrul de zi! Acest cadou mi-l doresc de ziua mea!

 

HOSPICE Casa Sperantei isi propune amenajarea unui spațiu dedicat coafurii, masajului si ingrijirii mainilor pacienților: colțul ‘ Beauty and care’ din cadrul Centrului de zi - Brasov. Inițiativa este menită să contribuie la creșterea încrederii în sine, la eliminarea discriminarii de care suferă persoanele diagnosticate cu cancer și la îmbunătățirea imaginii corporale a pacientilor.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Sperantei isi propune amenajarea unui spațiu dedicat coafurii, masajului si ingrijirii mainilor pacienților: colțul ‘ Beauty and care’ din cadrul Centrului de zi - Brasov. Inițiativa este menită să contribuie la creșterea încrederii în sine, la eliminarea discriminarii de care suferă persoanele diagnosticate cu cancer și la îmbunătățirea imaginii corporale a pacientilor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

2 Donations

15 Oct 2014
La multi ani Cristina! Succes in intiativa ta!
23 Sep 2014