Colegi de fapte bune: InternetCorp alearga pentru Hospice

 

Internet Corp Fundația HOSPICE Casa Speranței

29.4% Complete
735 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Daca ar fi sa rezumam vietile noastre, am putea spune ca alergam zilnic. Dupa deadline-uri, dupa task-uri, dupa sute de lucruri de rezolvat, dupa programari si rezervari, dupa un pic de timp liber, dupa stiri, facturi sau clienti. Niciodata nu ne intrebam cat de inutile sunt mare parte dintre acestea sau cat de putina implinire ne aduc, la finalul zilei.   Pe 13-14 octombrie, am decis sa dam sens alergarii noastre si sa o facem pentru o cauza care merita mult mai mult decat atat: ingrijirea paliativa a copiilor si adultilor care sufera de boli incurabile.   Echipa InternetCorp care alearga pentru Hospice Casa Sperantei la Maratonul International Bucuresti 2018 este formata din: Ana Maria Vasile (CFO), Beatrice Vasile (online marketing manager), Daniel Bindea (CTO), Armand Iliescu (redactor wall-street.ro), Ionut Sisu (redactor wall-street.ro), Razvan Enache (redactor sef adjunct wall-street.ro.).   Sustine si tu cauza Hospice! Doneaza aici!  

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

6 Donații

Redactiile Start-up.ro si Wall-Street.ro

210 RON
La multi ani, Armand! Asa cum ti-ai dorit, cadoul tau de anul acesta a ajuns la Hospice! Esti minunat! Redactiile wall-street.ro si start-up.ro
10 Oct 2018
10 Oct 2018

Dani

75 RON
09 Oct 2018

Raluca Mateiu

150 RON
09 Oct 2018

Diana Cretu

100 RON
05 Oct 2018
Felicitări pentru ceea ce faceți! Succes!
02 Oct 2018
Internet Corp : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Colegi de fapte bune: InternetCorp alearga pentru Hospice