Alerg pentru Hospice!

 

Livia Aelenei Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
725 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 14 octombrie fac primii pasi catre o “cariera” de alergator. Insa alergarea aceasta nu este despre mine, este despre speranta si o viata mai buna pentru copiii si adultii cu boli incurabile sustinuti de Hospice Casa Sperantei. Impreuna putem sa le oferim clipe de normalitate si alinare.

  Daca poti si doresti sa te alaturi misiunii Team Hospice, ajuta-ne cu o donatie. Asa le aratam ca nu sunt singuri in cursa lor pentru viata.  

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

9 Donații

Marius Constantin Roban

150 RON
Bună.Ma numesc Roban Marius și îmi cer scuze în fața dumneavoastră pentru toate neconcordanțele că nu prea mă pricep în online.Daca permiteți o scurtă descriere a unei situații care mi ar prinde bine și mie recunosc că o terapie în speranța că cineva e.Sunt proaspăt ieșit dintr-o relație cu Georgeta Alexa care a durat 42 de zile.La început,timp de o săptămână am trăit un vis care îmi era greu de crezut că este real după care a apărut o schimbare greu de gestionat.Georgeta suferă de o tulburare împreună cu alte simptome asociate numită borderline.Ar fi mai mult de povestit dar probabil sunt oameni care au mai multe căi de a afla de acest tip de tulburare.Cu puțina mea stare de conștientizare și minimul de omenie de care dau dovadă consider că situația Georgetei nu poate rămâne așa 😥. Mulțumesc anticipat tuturor doritorilor care vor să i întindă o mâna de ajutor.😔
12 Nov 2023

Elena

75 RON
In primul rand, e f frumos sa ajuti o organizatie. In al doilea rand, mereu sunt pro-alergat. Si in al treilea rand, sa alergi sa il bati pe Cristi :)
16 Oct 2018
Young Blood!
12 Oct 2018

Elena Aelenei

100 RON
10 Oct 2018

Anonymous

50 RON
10 Oct 2018
Sper sa fie doar începutul unei lungi cariere de alergător. Felicitări pentru inițiativa si mult succes.
09 Oct 2018

Mihail Sotropa

150 RON
08 Oct 2018

Anonymous

30 RON
08 Oct 2018

Anonymous

30 RON
08 Oct 2018
Livia Aelenei : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru Hospice!