Un pas mic pentru o luptă grea

 

Andrea Strauti Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,085 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
14
Donations
I want to donate!

Admiram întotdeauna oamenii pe care îi vedeam alergând, dar eram sigură ca acest sport nu este pentru mine. Nu mă gândeam decât la transpiraţie şi febră musculară. În mintea mea, alergatul însemna oboseală. Şi atât!


Motivată de dorinţa de a ajuta, m-am înscris la primele concursuri de alergare, caritabile. Cu timiditate, stăteam în spatele liniei de start, înfofolită până la gât, îmbracată necorespunzător. Habar nu aveam ce înseamnă acest sport.


Cea mai grea parte a fost să mă apuc. Surprinzător, am descoperit în alergare un alt mod de a mă regăsi. Poate pentru simplu motiv că îmi oferă libertate şi ocazia să fiu "eu cu mine". Poate pentru iubesc sentimentul de aventura pe care mi-l oferă atunci când sunt pe poteci de munte sau prin pădure. Sau poate pentru motivul că am ocazia să cunosc oameni frumoşi, cu spirit de echipă şi de la care învăţ ce înseamnă bucuria alergării.


Astăzi am decis să susţin Team Hospice prin alergare. Sâmbătă, 27.10.2018, urmează să particip la Gorun Trail Mercheaşa. O alergare pe care o dedic pentru o viaţă mai bună, pentru oamenii cu boli incurabile. Alerg pentru zâmbete, pentru speranţă, pentru sănătate, pentru alinare, pentru ca bolnavii să îşi poată trăi cu demnitate vieţile.


Voi puteţi să fiţi alaturi de mine si să daţi valoare kilometrilor pe care urmează să îi parcurg, cu o donaţie pentru Hospice.


Cred cu tărie că putem ajuta, că fiecare dintre noi are resursele şi motivaţia să facă bine.
Pentru că viaţa este despre a da, fără a aştepta nimic în schimb.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Asociaţia Carpaterra și locuitorii din Mercheașa te invită pentru a treia oară să iei parte la sărbătorirea celui mai bătrân stejar din România, mărețul gorun de 900 de ani.Gorun Trail Mercheașa 2018, pentru că am văzut că îți place și pentru că ne dorim să strigăm din nou împreună la start: GO RUN ! Concursul face parte din evenimentul de promovare ecoturistică Ziua St

 

14 Donations

Felicitări ptr implicare!
25 Oct 2018

SPD

100 RON
25 Oct 2018

Anonymous

30 RON
Te iubesc pana la luna!
24 Oct 2018

Mădălina Șerban

50 RON
23 Oct 2018

Anonymous

20 RON
23 Oct 2018

Anonymous

100 RON
23 Oct 2018

Anonymous

50 RON
23 Oct 2018
23 Oct 2018
Mult succes si felicitari pentru ceea ce faci!
23 Oct 2018

Adi

75 RON
23 Oct 2018

Anonymous

25 RON
Te iubesc până la stea și înapoi!
23 Oct 2018

Dragos R.

300 RON
22 Oct 2018

Anonymous

100 RON
22 Oct 2018

Antonela Lungu

30 RON
22 Oct 2018
Andrea Strauti : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Un pas mic pentru o luptă grea