Mădălina Dicu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Mădălina Dicu și Șerban Nisipeanu aleargă la Sky Run pentru HOSPICE Casa Speranței

2,520 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
30 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De fiecare dată când alerg, alerg pentru că mă face să zâmbesc. Și pentru că un zâmbet are mult mai multă valoare atunci când este împărtășit, voi face echipă cu colegul meu Șerban Nisipeanu. Alergăm separat, dar strângem fonduri împreună pentru aceeași cauză în care credem și care ne unește: HOSPICE Casa Speranței.

Pe 7 Decembrie vom alerga împreună pentru că ne dorim să îi facem și pe pacienții HOSPICE să zâmbească.

Am pregătit și un filmuleț pentru voi care sperăm să vă convingă și mai mult să donați: https://www.youtube.com/watch?v=7qf8qtD56oc

Susțineți și voi cauza Fundației HOSPICE Casa Speranței printr-o donatie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2013

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (7 decembrie 2013). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul

30 Donatii

Congrats!
15 dec 2013
Succes! Va multumim ca ne oferiti sansa sa alinam, cat de putin, suferinta celor mai putin norocosi decat noi.
04 dec 2013
Easy skywalk. Succes!
25 nov 2013
15 nov 2013
1,255 RON
Felicitări!
Suntem recunoscatori tuturor persoanelor care ne-au fost alaturi in acest proiect pentru a le da putere sa zambeasca celor care se afla in ingrijirea Hospice! Aceasta donatie provine din partea colegilor nostri din Provident carora le multumim! Laurentiu Mindrescu, Ada Ionescu, Madalina Popescu, Alina Dumitru, Mirela Ontica, Nicoleta Radulescu, Catalina Grigore, Csaba Gergely, Eugeniu Iacob, Ionel Bisa, Dan Matres, Anca Busnatu, Silviu Oprea, Dragos Pietreanu, Adela Ionescu, Ionut Toderas, Petronela Atodiresei, Colin Brear și Andreea Radu.
Succes!
Well done!
Good Luck!
Mult Succes! - Va tin pumnii!
Succes! Tot mai sus cutezatori spre inaltul Tower!
Felicitari pentru initiativa!
Tinteste spre cer!
Pasi sprinteni si ochi ageri! Bafta! Sunteti deja invingatori!
Succes si la cat mai mari donatii!
Succes!
Cu drag, sper ca aceasta initiativa sa aduca macar un strop de bucurie in inima celor pentru care “bucuria” a devenit un cuvant rar folosit.
Din tot sufletul pentru un suflet nobil gata sa se daruiasca pentru ceilalti.
Mult succes!
Bravo! ti tin pumnii sa ajungi pana sus... la antena... :)
Mult succes!