Silvia-Maria Stoica - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Silvia alearga pentru Hospice

0 RON Donations raised
0% Complete
300 RON Target
0 Donations
I want to donate!

 

Oameni frumosi,

Dupa ce al 3`lea click al meu catre acest site a fost cel curajos, avand ca si consecinta inscrierea la acest eveniment, mi`as dori ca si primul, al doilea sau al n`ulea click al vostru sa fie catre butonul de donatie.

Donatia va fi pentru oameni frumosi ca si voi, cu singura diferenta ca timpul lor are alte limite decat al vostru.

Voi parcurge cele 34 de etaje pentru ca timpul meu imi da voie sa ma joc printre si cu limitele proprii. Daca si voi aveti acelasi noroc ca si mine, va incurajez sa ma ajutati sa desenam un contur diferit al buzelor oamenilor despre care am vorbit pana acum.

Multumesc. :)
Silvia

P.S: Cherish your moments!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2014

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (25 octombrie 2014). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortu

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!