Cel mai frumos cadou

 

Ovidiu Tacu Fundația HOSPICE Casa Speranței

60% Complete
300 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

 

“Giving in not just about make a donation, it’s about making a difference” de Kathy Calvin – United Nation Fundation 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Ajută-ne să-i scoatem din izolare pe copiii cu boli incurabile și cu prognostic de viață limitat. La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE București, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri. Circa 30 de copii participă lunar la activități

 

1 Donații

Anonymous

300 RON
14 May 2019
Ovidiu Tacu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou