Vreau ca un copil de la HOSPICE sa zambeasca din nou!

 

Constantin Paval Fundația HOSPICE Casa Speranței

40% Complete
400 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

 

Suntem adulti, maturi, iubitori iar cand vedem vreo familie in care micul lor ingeras are vreo problema medicala ni se rupe parca sufletul deoarece, ingerasii, chiar nu au nici o vina. Sunt familii care din veniturile lor nu reusesc sa treaca un astfel de hop (lovitura), iar aici intervin oamenii simpli ca noi, cu inima si dragoste.

Pe 4 Aprilie voi alerga la Intersport Semimaraton Brasov unde m- am alaturat proiectului Fundatiei HOSPICE. 10 lei de la mine, cu 10 lei de la tine, cu 10 lei de la prietenii tai, cu 10 lei ... puteti face o diferenta majora contribuind alaturi de mine la proiectul  "Vreau ca un copil de la HOSPICE sa zambeasca din nou!", este important sa va mobilizati pe saiturile de socializare si sa dati share in locul likeurilor. Va sunt recunoscator si va respect decizia pe care o veti lua - pentru toti cei care contribue (financiar) la acest gest caritabil pe parcursul competitiei din 4 Aprilie voi purta un tricou cu numele tuturor donatorilor.

Va multumesc si sa aveti o viata plina de culoare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

În fiecare an, în România, peste 500 de copii sunt diagnosticați cu cancer. Pentru că preferăm să ne astupăm urechile când auzim de așa ceva, acești copii rămân de cele mai multe ori la stadiul de cifre în statistici. Dincolo de datele reci, sunt însă suflete fărmițate de durere. Și părinți fără puteri. Care nu mai pot împlini dorințe simple…din lipsă de timp. HOSPICE r

 

8 Donații

06 Apr 2015
Alergam impreuna!
03 Apr 2015
Sustinem proiectul HOSPICE prin tine. fiti binecuvantati!
03 Apr 2015
Un gest mic pentru zambetul ingerasilor cu nevoi!
03 Apr 2015
Gesturile mici fac lucrurile mari!
03 Apr 2015
Pentru o viata mai buna si zambete de copii fericiti!
03 Apr 2015
Oamenii pot face diferenta!
03 Apr 2015