Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

MIHAI MANEA

12
Donations
1,915 RON
Raised

12 Donations

Via: Manea Mihai

Sunt mandru ca fac parte din Team HOSPICE! Sambata 8 octombrie alerg alături de Team HOSPICE la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2022 - la CURSA Populara pentru a strage fonduri pentru HOSPICE Casa Sperantei Vrei să mă susţii? Team HOSPICE este mai mult decât o echipă, este comunitatea oamenilor antrenați în fapte bune: de mai bine de 10 ani, sportivii pasionați sau începatori, voluntarii, sponsorii, partenerii și endorserii se implică, ajută și strâng fonduri pentru copiii și adulții care înfruntă un diagnostic incurabil. Fie că aleargă, pedalează, înoată sau escaladează munți, comunitatea Team HOSPICE face cu adevărat o diferență în viața pacienților îngrijți gratuit de HOSPICE Casa Speranței. Copacul Dorinţelor: Amintiri din Copilărie - un film pe care-l recomand, film inspirat din fapte reale, film pentru cei care sunt alaturi de activitatea Hospice!
06 Oct 2022

Via: Florina Manea

Pentru că fiecare clipă de viață trebuie trăită fără durere și în demnitate alături de cei dragi, asa cum spune sloganul HOSPICE CASA SPERANŢEI, noi dorim sa ne implicam in fiecare in acest proiect minunat. Sotia mea sustine acest proiect cu multa pasiune si bucurie! Succes draga mea sotie!
03 Oct 2020

Via: Manea Mihai

O prietena a spus " Daca tu ai fi in locul lor, cum te-ai raporta la suferinta profunda pe care ai simti-o in fiecare zi? Ajuta-i sa creada ca mai sunt destui oameni cu suflet bun." Si cred cu tarie ca suntem foarte multi oameni cu suflet bun in Romania.
11 Oct 2017

Via: Ilinca Paun

Draga Ilinca, te sustin pentru ca stiu ce mult inseamna sa faci un bine in viata! Succes!
11 Oct 2017

Via: Florina Manea

Imi sustin sotia de fiecare data si cred in aceasta actiune a ei.
18 Sep 2017