Dezvoltarea ingrijirii paliative in sud-estul Europei

HOSPICE Casa Sperantei este membru al grupului Hospices of Hope si alaturi de partenerii din Marea Britanie s-a implicat in dezvoltarea ingrijirii palliative nu doar la nivel national dar si la nivel regional. Pregatirea specialistilor din 17 tari din zona, colaborarile cu alte organizatii care ofera ingrijiri palliative sau proiecte ca European Paliative Care Academy (EUPCA) sunt doar cateva exemple care ilustreaza implicarea noastra international.

Hospices of Hope a decis sa deschida o sucursala in Republica Moldova, o structura care sa asigure suport pentru toate organizatiile care ofera ingrijire paliativa in aceasta tara, o resursa comuna.

In Serbia, prin partenerul local BELhospice, am fost implicati si am incercat sa sprijinim efortul colegilor nostri care ofera ingrijire gratuita de peste 10 ani si au contribuit la formarea multor specialisti. In prezent Hospices of Hope este implicat in proiectul capital al dezvoltarii primei unitati cu paturi, a primei unitati tip hospice din Serbia

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

2

Suma:

6,502 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Dezvoltarea ingrijirii paliative in sud-estul Europei

Peste 25.000 de alergatori din cele 50 de state US si mai mult de 60 de tari vor lua startul de la Dodger Stadium pentru a-si indeplini visul personal de a trece linia de sosire in Santa Monica.

6,502 RON

Suma:

1

Galantomi:
2 Donatii

Pagini fundraising

THE FIRST HOSPICE UNIT IN SERBIA

I am a Patron of this Serbian capital appeal and I am running the LA marathon to raise funds for the first hospice inpatient unit in Serbia, a project

6,000 RON Target
6,502 RON Suma
2 Donatii
100% Complete