Eu pe 17 mai alerg! MA SUSTII?

 

Alina Gologan Fundația HOSPICE Casa Speranței

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cancerul este o boala care afecteaza nu doar persoana in cauza, nu doar organismul deja slabit de tratamente si opertaii ci isi lasa amprenta si asupra celor din jur. In timp ce unii au sansa si puterea de a lupta , altii se roaga sa primeasca o sansa. Pentru unii lupta are un final fericit , pentru altii finalul apare inainte sa inceapa lupta. 

Eu pe 17 mai alerg pentru sansa: sansa de a lupta pana la capat si de a invinge. MA SUSTII?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE! Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17 mai. Vom incerca impreuna sa stabilim un nou record de generozitate – cel mai mare numar de alergatori care sustin o cauza nobila in competitiile de alergare din Romania. In acest an, alergatorii nostri vor purta pe tricourile lor un mesaj care vo

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!