Your donation will make a change!

Your generosity is greatly appreaciated. The donation process takes only a few minutes and it requires to fill all the fields in the left form.

500 RON Target
750 RON Raised
4 Donations
100% Complete
Prin aceasta donatie generoasa veti sustine proiectul Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Your donnation will appear in the list bellow after confirmation of payment.

For donations in cash, using bank transfer or sponsorship please contact the organization using the data provided ono the contact page (link in above menu).