1AN fără durere pentru pacienții aflați în grija HOSPICE Casa Speranței @ Crosul „Aleargă TU pentru EI!“ ~ 2018

De aproape zece ani, HOSPICE Casa Speranței îi cheamă pe alergătorii amatori sau profesioniști să ia startul și să dedice performanța personală celor care suferă de boli incurabile.

Toți cei care vor să-și dedice efortul luptei pentru viață sunt așteptați să ia startul pe Aleea de sub Tâmpa, în 14 iulie, începând cu ora 9.30. În funcție de vârstă și de experiență, alergătorii vor putea alege între 4 trasee.

Cei mai mici dintre atleţi, cu vârsta de până la 6 ani, vor putea să ia startul în Cursa Copiilor, de 600m. Cursa Autoliv, de 2 km, se adresează copiilor şi adolescenţilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 15 ani, la cursa Preh, de 4 km, se pot înscrie cei care au împlinit 15 ani, iar la cursa Miele, de 10 km, sunt acceptaţi alergătorii care au trecut de vârsta majoratului.

Înscrierile se fac online, pe platforma team.hospice.ro, unde iubitorii de mişcare în aer liber vor găsi detaliile şi regulamentul oficial al competiţiei, iar până în 17 iunie pot beneficia şi de o reducere la taxa de participare.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

20

Suma:

1,820 RON

Pagini fundraising

#togetherWeCanDoMore

Hospice Casa Sperantei a fost mult timp o a doua familie pentru mine. Aveam 15 ani când am "făcut" prima oară cunoștință, să spun așa. Am văz

500 RON Target
1,820 RON Suma
20 Donatii
100% Complete