Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

WinterTri Challenge

Dată: 28 February 2015

Editia cu numarul patru WinterTri Challenge pastreaza cateva dintre elementele de noutate de anul trecut, dar vine si cu o modificare importanta. Astfel, startul se va da tot din incinta complexului, din fata intrarii in bazin, iar traseul de alergare ramane separat de cel de bicicleta.

[ Show more ]

1

Galantomi:

6

Donații:

375 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Editia cu numarul patru WinterTri Challenge pastreaza cateva dintre elementele de noutate de anul trecut, dar vine si cu o modificare importanta. Astfel, startul se va da tot din incinta complexului – din fata intrarii in bazin (pentru un plus de spectacol si viteza), iar traseul de alergare ramane separat de cel de bicicleta, insa schimbarea vine in cazul probei de duatlon, unde cea de a doua alergare nu se va mai face pe pista, ci prin padure.

TRIATLON (270 locuri disponibile)

INDIVIDUAL – alergare – 5.5 km | bicicleta 12 km | inot – 500 m

STAFETA – aceleasi distante; o stafeta poate fi alcatuita din 2 sau 3 persoane; concurentii care participa la proba individuala NU pot fi si parte dintr-o stafeta.

Ordinea probelor va fi cea de sus – startul: cu proba de alergare, finish-ul in bazinul olimpic acoperit (dupa proba de inot).Alergarea si bicicleta vor avea loc in aer liber, iar proba de inot in bazin. Finish-ul poate fi urmarit de sustinatorii participantilor din tribunele bazinului acoperit (capacitate: 240 locuri).

Profilul traseului: plat – poteci, drum forestier si drum pietruit.

Proba de ciclism va avea loc pe traseu offroad. Singurul model de bicicleta acceptat in concurs este MTB. Folosirea oricarui alt model de bicicleta decat cel mentionat mai sus este interzisa.

Tranzitia bicicleta – inot se va realiza cu trecere prin vestiar + dus.

Pentru proba de inot, fiecare participant va avea alocat un culoar. Diagrama va fi transmisa pe e-mail, inaintea concursului si va fi publicata aici, pe site.

DUATLON (70 locuri disponibile)

Proba introdusa anul trecut, special pentru cei care iubesc atat de mult bicicleta & alergarea/care nu s-au pregatit inca pentru triatlon/nu mai prind locuri la triatlon.

INDIVIDUAL sau STAFETA – 5.5km alergare + 12km bicicleta + 4,5km  alergare

Traseul pentru prima alergare si proba de bicicleta este comun cu cel de la triatlon. A doua alergare se va face pe o portiune din traseul primei alergari. Finish-ul va fi afara – locul destinat acestuia urmand a fi comunicat in perioada urmatoare.

Concurentii care participa la triatlon nu pot participa si la duatlon (si invers).

Vor fi trei starturi separate, diferentierea facandu-se in baza timpul estimat la completarea formularului de inscriere sau timpul obtinut la competitii asemanatoare.

In zona de tranzitie va fi amenajat un punct special pentru participantii la duatlon. 

Consultati sectiunea Program pentru mai multe detalii.