Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Centrul Hospice Bucuresti @ Ultra Swim Challenge ~ 2014

Dată: 08 February 2014
O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri
[ Show more ]

47

Galantomi:

474

Donații:

34,813 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge

Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliativa HOSPICE Casa Sperantei in Bucuresti.

Evenimentul va avea loc sambata, 8 februarie 2014, la Complexul Olimpic si Sportiv din Izvorani. Poate participa orice persoana care va inota intre 500-20.000 de metri. Limita de locuri este de 200 participanti (individual + stafeta). Pentru detalii vizitati pagina evenimentului: www.smartatletic.ro/ultraswim

In plus, anul acesta, la cea de-a II a editie, un roman va incerca sa doboare un record pentru Romania inotand 24 de ore continuu!

Te provocam si pe tine sa-ti depasesti limitele in bazin, inotand cat mai multe lungimi dar si printre prieteni, strangand fonduri pentru HOSPICE.

Mai avem foarte putin pana la deschiderea centrului pe care l-am construit in sectorul 2. Cladirea este gata, trebuie sa mai utilam si mobilam interiorul si apoi vom putea sa primim primii pacienti. Fiecare donatie, fiecare leu, ne aduce mai aproape de acest moment.

Iti multumim ca ai acceptat si “ne tinem rasuflarea” sa-ti depasesti limitele