Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Bikerace Brasov ~ 2015

Dată: 07 June 2015
  Orice cursă ne provoacă să ne depășim limitele. La finish, ne bucurăm de reușită. Ne bucurăm pentru că am fost mai buni, mai puternici,
[ Show more ]

3

Galantomi:

7

Donații:

295 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Orice cursă ne provoacă să ne depășim limitele. La finish, ne bucurăm de reușită. Ne bucurăm pentru că am fost mai buni, mai puternici, mai determinați.

Bucuria de a finaliza o cursă scoate la iveală forța pe care o purtăm în interiorul nostru. Putem folosi această forță pentru a însenina existența unui micuț care se luptă cu o boală incurabilă. Înscrie-te la Bike Race Brasov și susține cauza HOSPICE. Devino fundraiser și nu lăsa ca o boală incurabilă  să distrugă copilăria unui micuț. Deschide-i ușa camerei de joacă de la HOSPICE și fă-l să zâmbească din nou.

26 de alergători de la Semimaratonul Brașovului au strâns peste 7600 de lei și au asigurat funcționarea acestui spațiu pentru o lună, pentru 30 de copii. Putem continua efortul lor pentru a dărui zile senine micuților angajați într-o cursă mult mai dificilă.

Asociația Cetatea Brașovului a mai susținut cauza HOSPICE și în cadrul semimaratonului de anul trecut, când trei HOSmașini au fost dăruite fundației pentru ca drumul echipelor medicale către pacienți să devină mai ușor și mai rapid.