Bikerace Brasov ~ 2015

 

Orice cursă ne provoacă să ne depășim limitele. La finish, ne bucurăm de reușită. Ne bucurăm pentru că am fost mai buni, mai puternici, mai determinați.

Bucuria de a finaliza o cursă scoate la iveală forța pe care o purtăm în interiorul nostru. Putem folosi această forță pentru a însenina existența unui micuț care se luptă cu o boală incurabilă. Înscrie-te la Bike Race Brasov și susține cauza HOSPICE. Devino fundraiser și nu lăsa ca o boală incurabilă  să distrugă copilăria unui micuț. Deschide-i ușa camerei de joacă de la HOSPICE și fă-l să zâmbească din nou.

26 de alergători de la Semimaratonul Brașovului au strâns peste 7600 de lei și au asigurat funcționarea acestui spațiu pentru o lună, pentru 30 de copii. Putem continua efortul lor pentru a dărui zile senine micuților angajați într-o cursă mult mai dificilă.

Asociația Cetatea Brașovului a mai susținut cauza HOSPICE și în cadrul semimaratonului de anul trecut, când trei HOSmașini au fost dăruite fundației pentru ca drumul echipelor medicale către pacienți să devină mai ușor și mai rapid.

[ Show more ]
Galantomi:

3

Donatii:

7

Suma:

295 RON

Pagini fundraising

Pedalam pentru Hospice la BikeRace Brasov 2015

.

500 RON Target
60 RON Suma
2 Donatii
12% Complete

Doneaza alaturi de mine pentru a sustine obiectivele HOSPICE Casa Sperantei

  Cred cu tarie ca in viata aceasta te imbogatesti doar prin ceea ce daruiesti celor din jur. Si tot ceea ce lasam mostenire este doar ceea ce am d

200 RON Target
235 RON Suma
5 Donatii
100% Complete

Pedalez pentru HOSPICE la BikeRace Brasov 2015

.

400 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete