Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Winter TRI ~ 2014

Date: 22 February 2014
Sunt milioane de romani care simt efectele si durerea unui diagnostic necrutator in familia lor. Doar in Bucuresti in fiecare an 15 000 de persoane di
[ Show more ]

0

Supporters:

0

Donations:

0 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Sunt milioane de romani care simt efectele si durerea unui diagnostic necrutator in familia lor. Doar in Bucuresti in fiecare an 15 000 de persoane diagnosticate cu o boala incurabila au nevoie de ingrijire paliativa de tip hospice si alte mii, care sufera alaturi de ei, au nevoie de asistenta sociala si psiho-emotionala.

 Anul 2014 aduce cu el vesti bune pentru cei dragi de langa noi afectati de o boala incurabila. Noul centru HOSPICE Casa Sperantei, primul centru de ingrijire paliativa cu servicii integrate din Bucuresti se va deschide in toamna acestui an. Centrul va asigura anual ingrijire gratuita pentru aproximativ 2.000 de pacienti cu boli incurabile, va fi dotat cu 24 de paturi care vor permite efectuarea a 700 de internari in fiecare an.

 In plus, centrul va asigura gratuit 8000 de consultatii, 11.000 de vizite la domiciliu si 5000 de intrari in centrul de zi, anual, pentru cei diagnosticati cu boli incurabile.

Pentru finalizarea acestui mare proiect pentru Bucuresti mai avem nevoie de 800,000 de euro. Bani care vor finanta echiparea centrului, instruirea personalului medical si costurile de operare pentru primele 9 luni.

Multumim pentru ca ati decis sa fiti fondatori de Speranta, cu ajutorul vostru mii de persoane dragi vor primi ingrijire si vor trai in demnitate si fara durere alaturi de familie.

Echipa HOSPICE