Daruieste ziua ta ~ 2014

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare. 

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru unul din proiectele HOSPICE Casa Speranței.

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

26

Suma:

2,093 RON

Pagini fundraising

Daruiesc ziua mea pentru pacientii de la HOSPICE!

"Dăruieşte-ţi ziua" este o campanie care îmi dă şansa de a face un bine chiar de ziua mea. În loc de cadou, de ziua mea, îmi doresc să ne un

1,100 RON Target
288 RON Suma
9 Donatii
26.181818181818% Complete

Le dăruiesc ziua mea copiilor ingrijiți de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranţei există de 22 de ani în România pentru copii şi adulţii cu boli incurabile. Misiunea HOSPICE este de a dezvolta serviciile

3,000 RON Target
1,805 RON Suma
17 Donatii
60.166666666667% Complete