Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței @ Retezat Sky Race Intersport ~ 2021

Retezat SkyRace Intersport este primul concurs organizat de Asociatia Sport La Orice Varsta, pe 15 iunie 2012, iar aparitia acestuia si a seriei de evenimente Trail Race ce au urmat s-a datorat obiectivelor noastre de a face sport oriunde si la orice varsta, de a contribui cu spirit si emotie la consolidarea comunitatii de alergatori montani, de a face cunoscut pe plan international Retezatul, dar si de a rasplati adecvat performantele sportivilor castigatori.

Cu sloganul “Alearga la inaltime!” Asociatia Sport La Orice Varsta va invita pe 19 iunie 2021 la Cheile Butii, Uricani, Hunedoara pentru a participa sau pentru a sustine participantii ce vor lua startul la a 9-a editie Retezat SkyRace Intersport!

Doua dintre probele competitiei se incadreaza la categoria SkyRunning, iar una dintre ele se adreseaza celor care iubesc trekkingul sau celor care vor sa inceapa alergarea montana.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

10

Suma:

1,270 RON

Pagini fundraising

Hai sa ajutam impreuna!

Salutare! Anul acesta, pe 19 iunie, alerg in cadrul Retezat Sky Race pentru Fundatia HOSPICE Casa Sperantei. HOSPICE Casa Sperantei ofera gratuit de a

2,000 RON Target
1,270 RON Suma
10 Donatii
63.5% Complete