Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Speranță pentru Ucraina! @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Dată: 31 December 2022
HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. În contextul războiului di
[ Show more ]

5

Galantomi:

32

Donații:

4,915 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. În contextul războiului din Ucraina, vrem să ajutăm cum putem oamenii care fug să-și salveze viața din calea armelor. Astfel, la centrul HOSPICE de la Adunații Copăceni vor fi găzduite mame împreună cu copiii lor, pentru care specialiștii organizației vor asigura gratuit servicii medicale de bază, servicii sociale și consiliere psihologică. Persoanele diagnosticate cu boli oncologice care necesită îngrijire medicală vor fi preluate în centrul HOSPICE din București.

HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie făcute cu un efort uluitor.

Poți și tu ajuta foarte ușor alegând să-ți dăruiești ziua de naștere refugiaților ucrainieni. Doar împreună putem face mai mult bine!