Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței @ Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ 2022

Dată: 17 July 2022

Aleargă oriunde pentru EI!

EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstrăm distanța și rămânem împreună sprijinul lor. Păstrăm tradiția de 12 ani și alergăm pentru ei, oriunde am fi.

[ Show more ]

308

Galantomi:

213

Donații:

18,047 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Cursele crosului 

Cursa VARTA 20 KM

Organizată în premieră în cadrul competiției live ”Aleargă TU pentru EI”, cursa de 20 km le permite alergătorilor pasionați să exploreze un traseu provocator pe Tâmpa.

Cursa MIELE 10 KM

Descoperă cursa de 10 km într-o formă nouă, care pornește pe asfalt și străbate Tâmpa pe un traseu montan unde te vei putea bucura de panorama orașului și răcoarea oferită de pădure.

Cursa POPULARĂ 5 KM

Este cursa care reunește la start cea mai mare parte a participanților crosului HOSPICE. Alergarea se desfășoară pe Aleea de Sub Tâmpa cu multă energie pusă în slujba faptelor bune.

Cursa AUTOLIV 2 KM

Nu contează vârsta sau experiența în alergare, ci mai degrabă determinarea de a porni cu pași hotărâți pentru a dărui speranță pacienților copii și aduți îngrijiți de HOSPICE.

Cursa COPIILOR 1 KM

În pași mai mici sau mai mari, îmbinăm joaca, alergarea, sportivitatea și empatia. E o cursă din care învățăm că împreună putem ajunge toți câștigători la linia de sosire.