Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Team HOSPICE @ OMV PETROM BUCHAREST HALF MARATHON

Dată: 17 May 2015
Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE! Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17
[ Show more ]

30

Galantomi:

180

Donații:

20,529 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Te invitam si anul acesta sa te inscrii in Team HOSPICE!

Ne vom reuni fortele in 2015 la Semimaratonul International Bucuresti din data de 16 si 17 mai. Vom incerca impreuna sa stabilim un nou record de generozitate – cel mai mare numar de alergatori care sustin o cauza nobila in competitiile de alergare din Romania.

In acest an, alergatorii nostri vor purta pe tricourile lor un mesaj care vorbeste despre esenta alergarii, pasul. Fiecare pas are putere si cu fiecare pas, alergatorii din Team HOSPICE vor sustine astfel serviciile de ingrijire paliativa oferite gratuit de catre HOSPICE. Impreuna vor oferi milioane de clipe de viata fara durere pentru pacienti si familiile lor.

Pasi mari pentru speranta!

Daca vrei sa alergi pentru HOSPICE te poti inregistra pe link-urile de mai jos, unde vei afla cum poti sa transformi Pasii in Speranta pentru pacientii HOSPICE:

Inscrieri curse individuale - click AICI!

Inscrieri stafeta - click AICI!

Te sfatuim sa incepi sa te antrenezi serios si sa iti faci un plan de fundraising. Suntem bucurosi sa te putem ajuta.

Noi am pregatit un pachet special care include o prezentare pentru alergatori cu sfaturi pentru antrenament si fundraising, tricou tehnic si servicii de ospitalitate. Ti-l putem trimite daca vei avea nevoie.

HOSPICE TRAINER WANTED!

Fii un exemplu! Povestea ta conteaza!
Ai mai alergat pentru HOSPICE in anii trecu!i? Cursele lungi sunt preferatele tale?
Esti un lider de opinie in grupul tau de prieteni? Iti place sa sco!i colegii la alergat?

Atunci ajuta-ne sa ne marim echipa de alergatori! Accepta sa devii un HOSPICE Trainer si spune povestea ta mai departe! Cere brosura speciala si ajuta-i si pe altii sa se initieze in alergat si responsabilitate sociala.

Iti multumim pentru sustinere!

Daca ai nevoie de ajutor, idei, incurajari, intrebari legate de competitie sau vrei sa te implici in alte evenimente HOSPICE, te rugam sa ne contactezi prin e-mail la andrei.brebulet@hospice.ro sau sa ne suni la (+4)0733.553.380.