Radu Sprînceană - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Radu Sprînceană aleargă la Sky Run pentru cei ce nu pot alerga

110 RON Donatii stranse
22% Complete
500 RON Target
3 Donatii

 

Nu am alergat niciodată mai mult de 3 etaje pe scări, dar pe 7 decembrie voi încerca să urc în alergare 34 de etaje pentru a da o mână de ajutor la terminarea centrului de ingrijiri paliative HOSPICE din București. HOSPICE Casa Speranței luptă din 1992 pentru a oferi bolnavilor incurabili serviciile speciale de care au nevoie.

Puteți ajuta și voi cu o mică donație la finalizarea acestui proiect, așa că vă invit să donați puțin din puținul pe care îl aveți pentru a alina suferința unor oameni.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2013

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (7 decembrie 2013). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul

3 Donatii

Mihai Iorgoveanu

50 RON
Felicitari!
10 dec 2013

Silvia Rascu Pistol

50 RON
04 dec 2013

Galantom Anonim

10 RON
Ne vedem sus :) succes!
03 dec 2013