Stefanel Vlad - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alergam din nou pentru HOSPICE

1,553 RON Donatii stranse
77.65% Complete
2,000 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut, suntem membrii echipei RxRun si lucram impreuna in Sectia Radioterapie din Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" din Bucuresti.

Alergam pentru a oferi un mic ajutor pacientilor cu cancer pe care i-am tratat in serviciul nostru si care se afla in ingrijirea Hospice Casa Sperantei.   

Continuam initiativa noastra participand la Maratonul International Bucuresti 2019.

Va invitam sa va alaturati cauzei Hospice Casa Sperantei prin donatii care sa permita pacientilor cu cancere avansate sa beneficieze de ingrijiri paliative gratuite si de calitate.

Va multumim  

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

11 Donatii

Anca și Mihai Dumitrescu

200 RON
14 oct 2019

Stefu mic

200 RON
12 oct 2019
12 oct 2019
Mult succes în activitatea caritabilă, echipă RxRun! Suntem mândri de voi!
12 oct 2019

Corina Felix

150 RON
Bravo RxRun si Fundatia Hospice pentru generozitatea si angajamentul vostru !
12 oct 2019
11 oct 2019
Succes!!!
11 oct 2019

Maria Zamfirescu

50 RON
11 oct 2019

Diana Mitrea

50 RON
Forza Rapid
11 oct 2019
Forza Rapid
11 oct 2019

Simona Ionescu

150 RON
Succes echipei!
11 oct 2019