Raluca Cardos - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Pe 4 Aprilie alerg in memoria Danei!

210 RON Donatii stranse
30% Complete
700 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 4 Aprilie alerg in memoria Danei, prietena mea cea mai buna pe care am pierdut-o in urma cu 3 ani din cauza Leucemiei! Si mai ales alerg pentru copiii de la Hospice, Casa Sperantei! Ei inca mai au o sansa! Iar Romania are nevoie de ei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Semimaraton Brasov Intersport ~ 2015

În fiecare an, în România, peste 500 de copii sunt diagnosticați cu cancer. Pentru că preferăm să ne astupăm urechile când auzim de așa ceva, acești copii rămân de cele mai multe ori la s

2 Donatii

Razvan Burtea

150 RON
Domnul sa te binecuvanteze!
12 iul 2015

Robert Petricioiu

60 RON
27 mar 2015