Malina Dumitrescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,280 RON Donatii stranse
64% Complete
2,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

 

De cîțiva ani, ziua mea a fost o mare bucurie, pentru că, prin darurile voastre, am pus un strop de lumină în viața pacienților care suferă de boli grave.

 

Vă aștept și anul acesta ca împreună să aducem zîmbet și alinare pentru cei mici și mari asistați cu căldură și profesionalism de HOSPICE Casa Speranței.

 

Vă mulțumesc!

Mălina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

5 Donatii

Te iubim! La multi ani, om frumos!
03 nov 2019

Anonymous

300 RON
02 nov 2019
01 nov 2019
200 RON
La multi ani!
31 oct 2019