Claudia Chircu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

300 RON Donatii stranse
100% Complete
230 RON Target
3 Donatii
10 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragilor,

Anul acesta îmi doresc… un alt fel de cadou. Îmi doresc ca ziua mea de naștere să aducă bucurie copiilor care suferă de boli incurabile, aflați în îngrijirea Centrului de zi de la HOSPICE Casa Speranței.

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE București, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiști.

Dacă și voi vă doriți să oferiți un alt fel de cadou, oferiți-l copiilor care au nevoie de el! Destinația o știți: HOSPICE!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Sperantei

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Daruieste ziua ta ~ 2019

Ajută-ne să-i scoatem din izolare pe copiii cu boli incurabile și cu prognostic de viață limitat. La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE București, cei mici au parte de activități de tera

3 Donatii

Anonymous

50 RON
15 Nov 2019
07 Nov 2019

Anonymous

100 RON
O initiativa de laudat! ᵔᴥᵔ
06 Nov 2019