Bogdana Diaconu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Sunt Bogdana și îmi doresc să sprijin HOSPICE Casa Speranței alături de voi.

476 RON Donatii stranse
95.2% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună, sunt Bogdana și îmi doresc să sprijin HOSPICE Casa Speranței alături de voi. Împreună putem să-i ajutăm pe cei ce înfruntă boala și să le dam putere să ducă dificila luptă mai departe. Prin gestul nostru mărunt vom da mai mult preț fiecarei clipe de viață și vom arăta că putem fi solidari față de semenii noștri.

Eu voi fi primul donator al cauzei pe care o susțin și, de asemenea, pe 7 decembrie mă voi alătura celor care alergă cele 680 trepte din SkyTower, adica 34 etaje, respectiv o ascensiune de 119 m. Am însă nevoie și de
sprijinul vostru pentru a mă susține moral la competiția de duminică și pentru a contribui la campania de strângere de fonduri.

Orice donație, oricât de mică, poate schimba destinul unui om!

Vă mulțumesc din suflet!"


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2013

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (7 decembrie 2013). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul

8 Donatii

Florin Cazan

50 RON
07 Dec 2013

Doina Anghel

100 RON
07 Dec 2013

Alexandru Girigan

100 RON
Bravo!
06 Dec 2013

Catalin Georgescu

66 RON
06 Dec 2013

sorina stefanescu

50 RON
Pentru ca au avut multa grija de bunica in ultimele ei luni de viata! Alergare usoara Bogdana. Te pup
06 Dec 2013

Daniela Cuciureanu

50 RON
06 Dec 2013

Cristian David-Matei

10 RON
Felicitari si mult succes! Ma bucur sa facem parte din aceeasi echipa pentru strangerea de fonduri. :D
06 Dec 2013

Bogdana Diaconu

50 RON
06 Dec 2013