Ziua mea e ziua lor

 

Andreea Sirghie Fundația HOSPICE Casa Speranței

45.25% Complete
905 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In fiecare an, primul telefon de ziua mea era de la ea. Era, tehnic, primul cadou pe care il primeam in fiecare an.

Anul asta, imi doresc ca ceea ce ar putea fi un cadou pentru mine sa devina o mana de ajutor pentru cei care au nevoie. Mama mea a trecut prin ultimele ore de viata putin mai linistita pentru ca a avut norocul ca cei de la HOSPICE sa existe. Si, pentru asta, am nevoie de voi toti.

Legatura mea cu voi, prietenii mei, e deja acolo. Habar nu am daca intentionati sa imi luati ceva de ziua mea. Dar sper ca acum sa va conving sa o faceti: donati cadoul pentru mine. Haideti sa punem banii aia in sprijinul unei cauze mult mai importante.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

Pentru speranta si viata !
30 Nov 2019
27 Nov 2019

Andreea Cristina

50 RON
22 Nov 2019
14 Nov 2019
O initiativa minunata! La multi Ani in avans Andreea!
14 Nov 2019

Anonymous

50 RON
14 Nov 2019
14 Nov 2019

Delia

50 RON
Pentru ca m-ai inspirat mereu si ma inspiri in continuare <3 Miss you!
14 Nov 2019
14 Nov 2019

Anonymous

150 RON
"Viata bine traita e lunga atat cat trebuie sa fie"
14 Nov 2019

Anonymous

75 RON
14 Nov 2019

Miruna S.

100 RON
La multi ani frumosi, Andreea!
14 Nov 2019
Andreea Sirghie : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Ziua mea e ziua lor