Florin Grozea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

350 RON Donatii stranse
17.5% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Un cadou perfect pentru mine este picătura aceea de fericire pe care, împreună, o putem aduce în ochii copiilor cu boli incurabile din centrele de îngrijire paliativă Hospice 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au cea mai mare nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere acestor suflete inocente.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

1 AN fără durere

Luptăm pentru ca durerea să nu-i mai țină prizonieri pe cei care suferă de boli incurabile, să nu-i mai îndepărteze de prieteni și familie, să nu-i mai priveze de bucuriile mici și mari ale vieții.

Alătură-te nouă pentru a le aduce alinare, pentru că visele și speranțele nu se pot clădi pe durere. Împreună, strângem 96 0000 de lei pentru medicamentele care le oferă pacienților cu boli incurabile clipe senine, fără durere.

3 Donatii

De la o bunica un cadou de sarbatori pentru copii.
27 Dec 2019

Anonymous

100 RON
23 Nov 2019
Frumoasa initiativa. Felicitari!!
23 Nov 2019