Anca Hreamătă - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou de ziua mea, tu mi-l poți face!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
700 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Când te doare o măsea,nu-i așa ca ai senzația ca  sunt ultimile zile din viața ? Dar când ai câteva nopți nedormite pentru ca ești stresat, spui ca nu mai rezisti? Ei, cei cu cancer trăiesc cu dureri infernale, totuși zâmbind in fata familiei pentru a nu o face sa sufere și ea. 

Am fost binecuvântata cu o viața frumoasa și mai ales cu sănătate. Acesta este cel mai minunat cadou ce-l primesc in fiecare zi.

Sa ai in familie pe cineva ce se lupta cu aceasta boala este, de departe, cea mai bulversanta și dureroasa perioada. Și pentru ca știu ce înseamnă îngrijire paliativa, durerea unui bolnav de cancer, lupta de a nu-si pierde demnitatea in fata bolii și de a se menține cu fruntea sus, pentru ca văd cum suferința distruge orice speranța, cei de la Hospice Casa Sperantei sunt oamenii potriviți la locul potrivit pentru a asigura o viața demnă și suport pentru bolnav și familie. Si au nevoie de noi toți! Ca avem cazuri in familie, ori ne uitam ca niște spectatori, pentru ei orice suma este binevenita și ajuta la reducerea suferinței unui pacient. 

Și pentru ca de ceva vreme îmi donez ziua de naștere diferitelor cauze ce consider ca sunt aproape de sufletul meu, anul acesta am decis sa susțin Hospice Casa Sperantei, fiind îngerii păzitori pentru cei ce se lupta cu orice forma de cancer. 

Nu vreau urări, cadouri, însă îmi doresc sa contribuiți la reducerea suferinței atât a celor ce suferă de o așa boala dureroasa, cât și la suferința familiilor acestora. 

Orice suma, ce poate fi nesemnificativa pentru noi, pentru ei este foarte importantă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!