Anda Ignat - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Inot pentru cei care chiar au nevoi

155 RON Donatii stranse
77.5% Complete
200 RON Target
2 Donatii

 

Sunt dependenta de limite, nu pot sa las sa treaca o saptamana fara sa ma "joc" cu ele. Au reusit sa-mi mareasca increderea si sa-mi dezvolte caracterul.

Dintr-o infruntare cu tine si cu limitele tale partea morala e piesa de rezistenta, te face mai puternic si te ajuta in viata de zi cu zi sa suporti absolut orice obstacol mai usor.
Iubesc oamenii care se implica si n-as vedea lumea asta fara fundatii, fara oameni care sa-i ajute pe cei care au nevoie.
Sunt alaturi de Hospice Casa Sperantei de data asta, distanta care mi-am ales-o nu e una deloc mica. Vreau sa parcurg cel putin 5000 de metri.
Nu am facut inot de perfomanta, e doar un sport de care m-am indragostit in perioada facultatii


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

2 Donatii

Calin Iaru

100 RON
22 ian 2014

Flori Neacsu

55 RON
Esti deosebita, o nebunatica plina de viata si vreau sa fiu alaturi de tine... Bafta!
22 ian 2014