Emilia Grigore - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

30 RON Donatii stranse
3% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
4 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

,,I-ai văzut ochii? Ochii ăia reci și bolnavi.

O doare, știi...O doare să fie așa.

Tăcută...vorbește mult, dar e tăcută.

Ochii ăia însetați după iubire și protecție.

Și vezi tu...cât de bolnavi...

Ochii ăia pălesc în fața dorinței.

Și se sting, secați de speranță. 

Se sting."

 

Anul acesta, mi-ar plăcea ca, de ziua mea, orice gând bun, orice mesaj sau urare, orice cadou să se transforme într-o donație către copiii de la HOSPICE Casa Speranței și, împreună, să le redăm obrajii îmbujorați și ochii plini de viață! 

 

Vă mulțumesc! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

1 Donatii

Anonymous

30 RON
:)
27 mar 2020