Paul Dutescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Paul inoata pentru Hospice

135 RON Donatii stranse
27% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acum un an am redescoperit bucuria de a înota după 24 de ani de absenţa. Am intrat în circuitul de înot masters(deocamdată doar 2 participări).

Voi continua să inot pentru sănătate, psihic şi pentru cei care nu pot. Mă bucur că prin această acţiune pot fi de ajutor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

3 Donatii

Dana Bondoc

30 RON
25 ian 2014

Paul Dutescu

30 RON
24 ian 2014

Cristina Ghita

75 RON
-
24 ian 2014