George Iordache - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Ultra inot pentru ultra donatii

320 RON Donatii stranse
42.666666666667% Complete
750 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt George Iordache si mi-am propus sa inot 7,5 km la Ultraswim-ul de la Izvorani. Pentru multa lume, distanta asta este "uau" (chiar si pe jos, d-apoi inot). Daca efortul asta are o valoare pentru tine, care ar fi acea valoare? 10 bani pe fiecare metru inotat de mine ar fi o valoare corecta?

Banii nu intra in buzunarul meu, ci sunt folositi de Hospice Casa Sperantei pentru ingrijirea unor bolnavi incurabili. Asta inseamna ca cei 10 bani donati de tine pot prelungi viata (sau macar speranta) unui om.

Nu trebuie sa donezi pentru toata distanta, poti sa alegi doar cativa metri pe care sa-i "finantezi". Si bineinteles, te astept pe 8 feb la Izvorani sa ma sustii...
Gata cu vorba, ma duc la antrenament!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

6 Donatii

Flavia M

30 RON
Bafta!
06 Feb 2014

Liliana Becheanu

30 RON
Respect si admiratie!
06 Feb 2014

Laura Damian

30 RON
HAI GEOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
05 Feb 2014

loredana costache

50 RON
bafta, Geo!!!!
05 Feb 2014

Eniko Toth

30 RON
05 Feb 2014

Rares Petrisor

150 RON
22 Jan 2014