Serban Sergiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cea mai buna investitie - 10 bani metrul

30 RON Donatii stranse
6% Complete
500 RON Target
1 Donatii

 

Sunt Serban Sergiu, un impatimit al sporturilor subacvatice, am redescoperit de curand placerea inotului de anduranta. De aceea m-am inscris la Ultra Swim Challenge pentru a doua oara si de aceasta data voi inota 5km pentru Hospice Casa Sperantei.

Ofer cel mai bun pret pe metrul liniar de bazin inotat - doar 10 bani, pentru cine doreste sa faca o investitie intr-o cauza nobila! Pentru cel mai mare "investitor", la cerere, voi inota ultimii 100m din distanta, pe sub apa :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

1 Donatii

d. a.

30 RON
31 ian 2014