Dan Bucureanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Aici sper sa fie banii Dvs

200 RON Donatii stranse
20% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

I am Dan Bucureanu and I have adopted the "swim bike run" for about 2 years now(i am an IT guy), and must say that is one of the best decisions I have made in the last period. And also if I am able to raise funds by doing what I like than the satisfaction is 10 time greater. So help out the unfortunate: young or old by supporting me in this ultra swim marathon, all the donations will go to HOSPICE to build a treatment center for terminal disease patients.

And do not forget: no amount is too small


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

5 Donatii

Mihaela Manu

40 RON
07 feb 2014

Ileana Bumbulici

50 RON
Bravo dom`ne! Felicitari pentru initiativa si pentru implicare! Esti foarte tare!! :-D)
31 ian 2014

Adina Niculita

50 RON
Keep up the good work
24 ian 2014

Emma Carmen Revai

30 RON
23 ian 2014

Cris Popovici

30 RON
Cat mai sus. Imi place ca exista oameni care sustin si astfel de cauze.
23 ian 2014