Razvan Toma Stanciulescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Prin noi insine

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Razvan si va invit sa sprijinim inca o data Hospice pentru finalizarea constructiei centrului de ingrijire paliativa.

Eu inot si donez, voi doar donati - mult mai simplu :) !

Pentru copiii mei si pentru ai vostri, haideti sa construim, bucata cu bucata, o lume mai buna!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

1 Donatii

Florin Viciu

150 RON
25 Jan 2014