Cel mai frumos cadou

 

Elena Ghenoiu Fundația HOSPICE Casa Speranței

61.3% Complete
3,065 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

RO:

Viata este un dar pe care de multe ori il luam de bun. Credem ca a ne trezi din somn este o normalitate. Nu stim niciodata cand si cum viata se va termina si singurul lucru care ne ramane de facut este sa traim fiecare secunda din plin, în buna grija, fie ca suferim de o boala incurabila sau nu. 

 HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de ingrijire paliativa. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. HOSPICE este o casa, un refugiu si un simbol care ne aminteste tuturor ca nu suntem singuri si ca ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci cand pana si lucrurile banale ajung sa fie facute cu un efort uluitor. 

Doneaza si tu sa le reamintim ca sunt sunt iubiti! 

EN:

Life is a gift and we often take for granted. We think that waking up is a normality. We never know when or how life will be over, so the only thing we must do is to live every second of it to the fullest, in good care, even if we suffer from an incurable disease or not. 

 HOSPICE Casa Sperantei (House of Hope) is the first and only unit with integrated services for palliative medicine in Romania. HOSPICE Casa Sperantei (House of Hope) offers both children and adults, who are diagnosed with an incurable disease, the possibility of being admitted in the accommodation facilities, the possibility of being visited at home, social assistance, psychological counseling, physiotherapy sessions and other activities under the supervision of specialized staff in the day centers. The entire support system of the foundation is offered free of charge and unconditionally to patients and their families, regardless of their financial situation, social status or background. HOSPICE is a home, a refuge and a symbol that reminds us all that we are not alone and that we can come together in creating a sense of normality when even the most common things require a huge amount of effort.  

 Let’s Donate and remind them they are loved!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

Anonymous

1,330 RON
12 May 2020

Anonymous

150 RON
11 May 2020

Anonymous

300 RON
02 May 2020
150 RON
I love you, ❤️
02 May 2020
HCOOMS
01 May 2020

Cretu & Mouse

400 RON
La multi ani!
01 May 2020

Anonymous

75 RON
30 Apr 2020
La mulți ani!
30 Apr 2020

Anonymous

300 RON
30 Apr 2020
30 Apr 2020
Elena Ghenoiu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou