Liviu Achim - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Liviu Achim inoata pentru Hospice Casa Sperantei

560 RON Donatii stranse
56% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii

 

Este o placere si o onoare sa fac ceva in plus pentru cei care au nevoie de ajutorul meu.Eu am ales sa ma dezvolt prin sport, iar daca prin acest lucru pot ajuta si pe altii nu pot decat sa-mi pun permanent limite pe care sa le depasesc.

Acum 2 ani am participat la prima competitie de montainbike iar anul trecut am
alergat pentru prima data 10km. In 2013, am alergat pentru AITA. In 2014 imi
propun sa inot pentru HOSPICE.

Nimeni nu stie ce va fi mai departe insa am facut un prim pas dintr-un drum lung si foarte frumos. Un drum care ma va implini.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

4 Donatii

Elena Evelina Necula

100 RON
Felicitari pentru reusita de sambata si pentru cauza frumoasa pe care ti-ai ales-o. Bafta in tot ceea ce vei intreprinde! Sper sa ne vedem in mai la semimaraton! Eve
10 Feb 2014

Mihaela Hurezeanu

100 RON
08 Feb 2014

Roxana Oancea

210 RON
31 Jan 2014

catalina achim

150 RON
sper sa strangem cat mai mult:)
25 Jan 2014