Gabriel Draghici - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Peste 20 km pentru Hospice

570 RON Donatii stranse
38% Complete
1,500 RON Target
5 Donatii

 

Anul trecut a fost pentru mine unul cu multe realizări frumoase, simple, suprinzătoare, si chiar impresionante pentru unii dintre noi ... va astept sa ma sustineti si la inceputul acestui an, in incercarea mea de a inota 20 km in ultraswim-ul de la Izvorani.

Voi fi fundraiser pentru Hospice si va invit din nou alaturi de mine sa dovedim
daruire si sa culminam prin excelenta!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

5 Donatii

Cristiana Cretu

130 RON
Draghici, noi suntem alaturi de tine... 35 de bazine de la noi!!! Multe inainte!!!! Stim ca poti!!! PS. Suntem gata sa finantam si o asistenta personala :) Alina C., George P., Roxana S., Georgia T., Radu P., Andrei A., Aurelian F., Cris C., Oana R., Vali M., Cata M., Ana D., Miha M.
06 feb 2014

Florentina Codrean

35 RON
Bravo, Gabi
06 feb 2014

Luiza Caciulescu-Olteanu

30 RON
Succes Gabi! Din ce in ce mai bine!
03 feb 2014

Daniel Tatar

300 RON
28 ian 2014

Roxana Draghici

75 RON
Succes!
27 ian 2014