Silvia Rascu-Pistol - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Inot pentru Hospice

600 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 8 februarie voi inota 1km pentru a strange fonduri pentru Hospice Casa Sperantei. Mi-ar placea sa fiti alaturi de mine si sa donati pentru acesti oameni minunati! Orice ajutor este o piatra in plus la construirea unui nou centru pentru bolnavii de cancer. Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Ultra Swim Challenge ~ 2014

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliati

5 Donatii

Horia Constantinescu

100 RON
07 Feb 2014

Andrei Mihnea

50 RON
succes
07 Feb 2014

MONICA S

150 RON
28 Jan 2014

gheorghe pistol

150 RON
27 Jan 2014

luminita pistol

150 RON
27 Jan 2014