Daniel inoata pentru Hospice

 

Daniel Mereuta Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
800 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
10
Donații

Dupa alergare si bicicleta a venit randul inotului sa serveasca drept calea prin care va rog sa ma sustineti dar mai ales sa sustineti Hospice.

Pe 8 Februarie voi inota minim 3 km la Ultra Swim Challenge pentru a strange
fondurile necesare finalizarii spitalului Hospice din Bucuresti si va rog din
nou sa ma sustineti pentru o viata mai buna a celor care au nevoie de Hospice,
celor care au nevoie de noi.

Va multumesc, sa fiti sanatosi si sa continuati sa faceti fapte bune!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

O noua provocare sportiva pentru tine vine sub numele: Ultra Swim Challenge Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri pentru finalizarea centrului de ingrijire paliativa HOSPICE Casa Sperantei in Bucuresti. Evenimentul va avea loc sambata, 8 februarie 2014, la Complexul Olimpic si Sportiv din Izvorani. Poate participa orice persoana care va inota intre 500-20.000

 

10 Donații

Go Flipper! :)
08 Feb 2014
baga baga Daniel, si mult succes in continuare
07 Feb 2014
Mult succes!
05 Feb 2014
Succes!
04 Feb 2014
Pumnii stransi ca intotdeauna! Succes!
30 Jan 2014
bravo Daniel
30 Jan 2014
Succes boss! :)
28 Jan 2014
Bravo, Daniel! Cat timp vei continua sa depui uriasul efort fizic si mental, noi vom continua sa ajutam cu bani. Cauza pe care ai ales-o de ceva vreme e.o cauza in care cred si ma bucur ca pot sa o sustin prin intermediul tau. Spor la inot!
27 Jan 2014
Succes Daniel in toate initiativele pe care le faci! Frumos exemplul tau si e de urmat!
27 Jan 2014
Pt noroc!
27 Jan 2014